logoonblack

Detta är ett blogginlägg

Hej från Kapondjurgatan och alla oss i Jul på vår gata! Nu är vi alltså framme vid stunden och dagen vi räknat ner till i 23 dagar nämligen julafton! 

Morgonen startade som brukligt med att Kajjan tagit ett varv runt kvarteret och bjudit på kaffe och pepparkakor till de som inte kunnat gå in och värma sig. Uve följde med och hade tagit med sig några mjuka filtar att dela ut till de som såg ut att frysa lite extra mycket. 

Strax efter att de var tillbaka i huset hade de andra också vaknat och medan de fikade började de också förbereda julfirandet uppe på vinden. Alla utom mössen som tråkigt nog fortfarande inte hade dykt upp. De hoppades snart få veta vad som stod på.

Plötsligt hördes porten mot gatan öppnas och stängas. Allt prat tystnade och öronen spändes. Nu hördes steg i trappan och snart dök de saknade mössen upp. Men vänta! Vad höll Nosali i famnen!?

En liten mus var inlindad i tyg och viftade glatt med tassarna och svansen under det. Alla lutade sig fram och tittade på den lille. Så lik sina föräldrar! De utbrast i gratulationer och fick vet att allt hade gått bra. Nu skulle det bli lite mer livat på Kapondjurgatan! 

En riktigt God Jul till dig från oss alla i Jul på vår gata! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-