logoonblack

Avsnitt 21: Svarta fåglar 

Hej från oss i Jul på vår gata! Nu är det bara några få dagar kvar till julafton, sitter du kanske i lugn och ro med en kopp te i handen/tassen/vingen eller är du mitt uppe i pepparkaksbak och julklappsinköp? Hur eller ens om du firar hoppas jag det blir som du önskar.

Även i det lilla huset kommer det såklart se olika ut för alla men det är mest fokus på just nedräkningen. På olika sätt då såklart. Mössen ser fram emot nye lille familjemedlemmen, Uve har lagt undan en speciell julbok och köpt en unik flaska glögg, Kajjan knaprar pepparkakor ihop med sitt älskade kaffe, Måskar provsmakar mest nya smaker av sill och Rävelina är klar med en samling svarta fåglar. Den har hon nu arrangerat på bordet hon placerat framför caféet som jag nämnde hon planerade göra i gårdagens avsnitt från verkstaden.

Hon tycker det varit så spännande hittills att se reaktionerna från andra, alla har uppskattat skulpturerna och några är eventuellt intresserade av att ta hem en av dem. Den minsta har faktiskt redan flugit iväg med en väldigt tjusigt klädd illerdam som berättade hon samlade på fåglar. Det var såklart dagens höjdpunkt och fick henne att se fram emot fler möten. Att kunna nå fram till en annan person genom något du själv skapat eller kommit på är verkligen en speciell känsla. En sjungande glädje spred sig i bröstet och slapp ur henne i ett muntert nynnande.

Nanananana, dodidodido...
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-