logoonblack

Avsnitt 20: Verkstaden 


Hej på dig igen från oss i Jul på vår gata! Eller ja, vi lämnar tillfälligt själva huset och följer med Rävelina till hennes verkstad där hon just nu gör små statyer. 

Då området var så fullt av marknadsstånd i helgen blev hon inspirerad att duka upp ett bord och ställa utanför caféet så här precis innan jul, egentligen mest med tanken att visa upp lite konst för de som passerar. Sälja är inte alltid det viktiga även om det såklart vore roligt om någon tyckte om det hon gjorde. 

Kajjan hade absolut inget emot det heller, speciellt inte då hon älskade att göra små svarta kråkfåglar. Han skojade med henne att det saknades specifikt kajor i utbudet och hon lovade han skulle få sin alldeles egna vid tillfälle. Det skulle ju såklart vara roligt svarade han glatt. 

Det var också skönt för Rävelina att ha saker att göra då hon precis fått veta Scarlet hon vanligtvis delar sin bostad med kanske inte kommer hinna hem i tid till jul och hon hade sett så mycket fram emot att fira tillsammans. De hade bestämt att arrangera en extra jul i mellandagarna i värsta fall men visst höll hon tummarna det inte skulle bli så tänkte hon medans hon målade ännu en fågel. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-