logoonblack

18 december: Spöken

Hej på er från oss i Jul på vår gata, hoppas ni har en trevlig helg var ni än är och vad ni än gör!

Det har varit en relativt lugn lördag på Kapondjurgatan trots att den ligger i ett område med julmarknad och glöggsugna djur som spatserat omkring. Något som Kajjan såklart uppskattat då han fick möjlighet att bjuda på en ny glögg gjord på hemligt recept och sålde även massvis av den mer officiella glöggen med årets smak ”bullsmulor”. De var alla överens om att den var riktigt god och hade en tydlig och äkta bullarom, inte den där syntetiska varianten som brukade finnas i butikerna. 

Nu har lugnet lagt sig över huset men tystnaden gjorde också att en och annan kunde uppfatta svaga ljud från vinden. Som jag tidigare nämnt är det känt att där då och då kan skymtas spöken men inget någon blir rädd av då de alla verkar snälla. Då alla fick flytta ut innan ombyggnationen verkade även alla svävande boende ha försvunnit tillfälligt, troligtvis stördes de av alla oljud, men detta är den första som dykt upp sedan dess.

Om vi smyger oss upp på vinden kan vi skymta någon i mörkret. Vad tror du, är det en kanin eller kan det vara något annat med långa öron? Ingen vet svaret då ingen någonsin hört ett av spöken faktiskt säga något under alla år de funnits och ingen vet när de först dök upp. Då de aldrig orsakat problem låter vi de helt enkelt bara komma och försvinna som de vill ifred. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-