logoonblack

15 december: Musse+Nosali

Jul på vår gata
(sent avsnitt pga tekniskt strul)

Avsnitt 15: Musse+Nosali

Texten som följer:

Hej igen från huset i fönstret ochalla oss i Jul på vår gata! Den här gången är gruppen lite större än den var bara igår. Hur menar du? Tänker du kanske nu. Jo det är faktiskt så att den sista tomma lägenheten äntligen ska fyllas av paret jag nämnt tidigare.

Musse och Nosali är helt nya på Kapondjurgatan och på väg att bli tre för första gången något de bägge är väldigt spända på. Vem är det som snart ska dyka upp, vad ska den lille heta och hur kommer personligheten bli?

Paret träffades på en middag hos bekanta för ett par år sedan och upptäckte genast de hade massvis gemensamt; de älskade bägge franska ostar, lyssnade gärna på traditionella pip-körer när de ville slappna av, hade båda studerat gnagologi på universitetet och drömde om kärleken i en mysig lägenhet och att bilda familj. Det sista höll alltså på att gå i uppfyllelse.

Musse jobbade i en brödbar i närheten och Nosali var tandläkare men hade tagit föräldraledigt redan då det hade blivit lite för jobbigt när magen växt sig större och större. Dessutom hade hon tänkt ett tag på att eventuellt byta bana och såg fram emot att fundera över detta i nya hemmet. 

Nu stod de här och höll varandras tassar i ett fast grepp. Bägge log med tindrande ögon och såg hur framtiden reste sig framför dem i form av ett rött tegelhus. Just nu i denna stund kunde livet knappast bli bättre! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-