logoonblack

11 december: Rävelina 


Hej på dig som följer oss i Jul på vår gata!

Dagens avsnitt höll på att helt bli inställt då den person jag har på schemat att introducera först varit fullt upptagen med att rita på ett stort uppdrag och sedan drog på sig en förkylning men slutligen gjorde vi en kompromiss som innebar hon är med på bild men mestadels täckt i sin favoritfilt och fick tillåtelse att äta choklad samtidigt. Jag gossar ni också tycker det är en okej lösning!

Rävelina som hon heter kallar sig oftast konstnär om någon frågar men andra gånger kan hon svara designer, skulptör, författare eller vad som passa för tillfället då hon ständigt håller på med något projekt, eget eller för en kund. Oftast går hon klädd i något hon sytt, helst ska det sticka ut och gärna starta samtal. Hon har kommit till en punkt där huvudsaken i livet är att få vara den hon är vad än andra tycker. 

Hon delar sin lägenhet med en annan rävdam som dock dyker upp precis innan jul då hon är iväg på äventyr och besöker en väns utställning. Vi kommer träffa även henne längre fram förstås.

Då Rävelina nu gick med på att vara med men behöver vila lite innan vi ser henne igen så avslutar vi här och hörs som vanligt imorgon igen. Ta hand om dig så länge!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-