logoonblack

10 december: Cafédisken

Goder  afton från Jul på vår gata och sent fredagen den 10 december. Datumet spelar roll då Kajjan äntligen fått leverans av det viktigaste i cafeet nämligen disken. Han ska såklart även se till gästerna kan sitta ner men utan denna viktiga del funkar ingenting så det är en stolt och lycklig stund där han testar att stå på sin plats och blickar ut över den lilla mysiga lokalen.

Det här blir bra, tänker han för sig själv och spelar upp scener i huvudet både från sådant som hänt då han tidigare haft öppet och det han önskar sig i framtiden vilket egentligen bara är att umgås med sina stammisar, hälsa nya besökare välkomna och andas in doften av bakverk, kaffe och gemytlighet. 

Precis som jag nämnde fick ingen se när delarna till möblerna anlände men plötsligt var de på plats och nu satt alltså allt ihop. Även den nya juliga lampan satt uppe och spred ljus precis som det var tänkt. Allt var helt enkelt redo för helgen och söndagens adventsfika.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-