logoonblack

9 december: JuleljusÄnnu en hälsning från huset i fönstret på Kapondjurgatan 4 och vår lilla berättelse Jul på vår gata. Här har adventsljusen kommit upp i fönstren innan alla djuren ens är på plats och hantverkaren har julpyntat lite i entrén för att skapa extra stämning i mörkret och få alla att känna sig välkomna hem. Har ni klätt någon gran redan eller väntar ni till dagarna precis innan julafton?

Kajjan är lite nervös för att disken inte ska hinna komma fram innan helgen eftersom han är så ivrig att kunna börja servera pepparkakor och lussebullar i advent och alldeles särskilt till lucia men fått löften att den ska segla in i huset imorgon. Eller ja, den ör lite tung för en sådan graciös rörelse men ni fattar nog. Den kommer med ”Albaposten” det vill säga ett fraktbolag där allt sköts av enorma albatrossar. Det hade jag, och säkert en del av er, velat se men de brukar flyga runt när de flesta fortfarande ligger och sover och plötsligt står lådan eller vad det än där som genom magi.

Måskar har redan fått smaka en kopp av Kajjans berömda kaffe som han hade med sig i termos tidigt på morgonen. Båda är väldigt morgonpigga typer vilket är lite lustigt med tanke på Måskars ofta sena kvällsvanor men han brukar säga att han är för nyfiken för att sova länge och liksom inte vill missa vad som händer omkring honom. Inget jag personligen kan relatera till men förstår tanken.

Vi lämnar huset här för tillfället, ovanligt upplyst och hemtrevligt, hörs och syns imorgon igen!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-