logoonblack

8 december: Måskar

Hej från mig och Jul på vår gata det vill säga Kapondjurgatan 4. Jag gissar du kallar en annan adress din men du är hur som helst lika välkommen som vanligt.

Precis som utlovat ska jag introducera en ny hyresgäst som äntligen ska få flytta in och det är måsen Måskar; en glad typ med mat som sitt största intresse i livet. Det lagas en hel del olika rätter men han är trots allt svag för snabbmat vilket var anledningen han valde det motivet på sina tapeter som såklart skulle vara blå som havet. Favoritfärgen.

Måskar älskar att umgås och träffa nya djur och fågel som han är kan det bli lite högljutt i hans sällskap mellan varven. Säger någon till brukar volymen dock genast dämpas något.

Det skulle gå att sammanfatta hans personlighet som motsatsen till Uven en våning ner då böcker inte direkt är något det finns tålamod att ta sig igenom utan det bästa han vet förutom mat är att kolla serier. Gärna om mat eller åtminstone något som gick att tugga på. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-