logoonblack

7 december: Redo

Tisdag här i Jul på vår gata och det ligger ovanligt mycket spänning i den kalla vinterluften. Skylten har kommit upp utanför Kaffekajjan, det sista fixas iordning i huset och imorgon är det då äntligen klart och läge att börja flytta in på riktigt! 

Uve har visserligen fått tillåtelse att spendera en natt själv i tystnaden bara för han vill få möjlighet att riktigt bo in sig på egen hand även om möblerna inte hunnit anlända och han fått bre ut en tillfällig fäll på golvet. Som ni nog redan förstått har han sina små egenheter vilka är så harmlösa ingen har några problem med dem.

Det har även börjat susa på vinden där det enligt ryktena bor ett spökpar sedan många år tillbaka, vilka de är kan dock ingen svara på. Det enda som är helt säkert är att det inte är något som stör utan verkar mer vara ett par som tycker om att hjälpa till och ibland kan hjälpa till att leta upp och lägga fram tappade föremål. Det kan alla vittna om och det ör ju bara praktiskt eller hur!

Hur det än är så är det roligt vi snart äntligen kan få stifta bekantskap på allvar med hyresgästerna och det är ju alltid roligt med nya vänner! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-