logoonblack

6 december: Bygget

Jul på vår gata

Avsnitt 6: Bygget

Då var det dags för Jul på vår gata och en hälsning från mig och vännerna på Kapondjurgatan 4. Du kanske undrat varför historien hittills nått dig så pass sent på kvällen och svaret går att hitta hos hantverkaren som jobbat på att bygga om och bygga upp.

Det officiella datumet för inflyttning var egentligen förste december men då det varit förseningar med leverans av nya rör, ledningarna behövde dras om, vitvaror bytas ut och rätt golv skulle anlända har hyresgästerna tålmodigt fått vänta med sina flyttlådor klara. Alla har de fått bo i tillfälliga rum och längtar efter att kunna slå sig ner och snabbt fixa till hemmen inför högtiden som stundar. 

Uve är kanske den som mest längtar efter att sjunka ner i fåtöljen med deckaren han valt ut som invigningsbok. Bland de ni inte träffat ännu finns även ett par med stora drömmar som är säkra på att detta hus kommer få vara med när stora saker händer i deras liv och karriärer, en annan vill mest att livet ska innehålla god mat och de sista två väntar på att bli tre och håller som bäst på att leta efter en säng den lille ska få sova i när det är dags.

Flitens lampa lyser vidare inne i tegelhuset men snart kommer allt äntligen kunna inredas och pyntas med granar och julstjärnor. och även ta bort det du inte vill ha.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-