logoonblack

Avsnitt 3: Lådan

Hej igen på er allihopa, då var vi tillbaka vid det lilla huset och kalendern Jul på vår gata (för er som behöver uppdateras). 

Ikväll fredagen den 3 december kan vi notera som tidpunkten den första lådan anlände till Kapondjurgatan 4. Det hör såklart inte till vanligheterna att ett flyttlass är så pass litet men tydligen hade denna leverans skickats separat och Kajjan gav sitt okej till att den kunde stå i hans lokal ett par dagar innan ägaren anländer.

Vem är så ägaren kanske ni undrar? Är ni nyfikna på hyresgästerna som ska fylla ut alla rummen? Jag låter er se tapeterna de fått möjlighet att själva välja ut så kan ni gissa vilka djur det kan röra sig om. Lådan ska packas upp precis ovanför caféet där det är fullt av böcker på väggarna. Spännande eller hur! Jag vet ju såklart svaret men låter er grubbla lite och så hörs och syns vi snart igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-