logoonblack

Avsnitt 1:

Jul på vår gata

1 December: Huset

En julkalender om ett litet hus i ett större hus på Kapondjurgatan 4 och de djur som just flyttat in och nu bor där. Nedräkningen till jul kommer pågå samtidigt som huset fylls av möbler, värdefulla ting och liv.

Nedan texten till avsnittet (ungefär då jag freestylar lite):

Har du någonsin vandrat en gata fram, på väg hem med skorna knakande i den nyfallna snön, sett något i ögonvrån som verkat alldeles för otroligt, stannat till och varit tvungen att ta några steg tillbaka bara för kontrollera att du sett rätt?  Det hände mig precis.

Mitt i det upplysta fönstret jag just passerade stod ett litet litet hus i tegel på en liten liten gata. Det såg inte ut att bo någon där men jag kunde inte vara helt säker på det. Jag kollade runt, inga lampor var tända där inne. Det var så märkligt det hela. 

Jag kände hur kylan gjorde mina fingrar alldeles stela och tänkte som så många gånger innan att jag måste komma ihåg vantarna till imorgon. Med den tanken började jag gå igen men lovade mig själv jag skulle återvända till huset och se om något nytt dök upp...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-