logoonblack

31 December: Nyår!

Hej igen mina vänner! Ni trodde säkert vi inte skulle ses i Duveberga igen men gänget vill gärna skicka en nyårshälsning så här i slutet av året och jag tycker vi hoppar rakt in i den.

Det var alla överens om att julen varit speciell och nu kände de sig alla fortfarande mätta, på gott humör och ingen ville tänka på att de närmade sig hemfärd. Det var alltid så roligt att träffas, det skulle verkligen bli nedräkning till nästa gång så snart väskorna packades. Men idag valde alla att lägga de tankarna åt sidan och bara leva i stunden.

Från morgonen till kvällen började närma sig gjorde alla sig redo för att äta tillsammans och se på de årliga fyrverkerierna. Myran som fortfarande hade sällskap av Myrla klättrade upp på taket på Duvans bar och hjälpte henne upp så de hade den bästa utsikten då alla tillsammans förväntansfullt småkvittrade och slukade ännu några goda smulor. 

Näbbot såg sig om på sina kompisar och hade aldrig varit så lycklig över något som att han fick vara just här just i denna stund. Vissa tog sig upp på berget som dagen till ära hade fått ”gott nytt år” klottrat över den tidigare texten, denna gång med allas tillåtelse och Näbbot harklade sig för att hålla det korta tal han förberett tidigare:

Ett år har nu tagit slut
Vi firar att det vandrar ut
Genom tidens öppna port
Och ropar in det nya: kom fort!

Då han tystnat började nedräkningen och de som tagit med fyrverkerier gjorde sig redo att tända dessa.

Fem
Fyra
Tre
Två
Ett

GOTT NYTT ÅR från oss alla i Duveberga!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-