logoonblack

24 December: Tomten

Hej mina vänner! Idag är det alltså julafton och min rapport kommer sent på kvällen då jag själv också firat lite jul om än på ovanligt vis liksom jag tänker mig även flera av er har gjort. Det är ju ett år då inget riktigt är eller har varit som någon tänkte sig då det började men hoppas ändå dagen förflutit med god mat, julmusik, tindrande ljus i granen eller kanske ni helt enkelt valt att bara dra på er myskläderna och krupit upp i soffan med en filt och en varm kopp te. 

Jag vill ändå berätta lite om den stora höjdpunkten nämligen när tomten flög in i Duveberga på sin glittriga släde dragen av 4 stora domherrar. Eller egentligen vill jag mest visa spektaklet som glittrade magiskt mot den mörka vinterhimlen.

Jag vet ju att en julkalender traditionellt slutar just på julafton men jag är inte riktigt klar här utan på annandagen vill jag berätta mer om hur firandet gick och låta er träffa de små ingen annars ser. Dessutom kommer duvorna stanna och fira nyår tillsammans och reser hem först tjugondag knut då julen dansar ut. Det blir inte en daglig berättelse men lite bilder ibland och såklart lite rapporter.

Men just nu vill jag bara avsluta med att önska er en fortsatt riktigt GOD JUL!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-