logoonblack

23 December: Myrla

Hej mina vänner! Dagen före dopparedagen alltså, det är ju helt otroligt! Sitter ni ikväll med Bingobrickan redo framför teven, blir det kanske en traditionell julfilm och en tallrik gröt eller ska ni fira som jag vid pysselbordet? Hur ni än föredrar att tillbringa denna onsdag är ni välkomna hit för en fin rapportering kring hur det gått för Myran som efter några nervösa dagar nu äntligen fått besök.

Myrla som tagit lämmeltåget, en snabb och spännande upplevelse berättade hon senare, klev av prick i tid och Myran blev alldeles pirrig av glädje så fort han såg henne. Hon såg precis ut som han mindes från tiden då de först träffats på myrstigen mitt emellan hemstackarna. Det gick inte att vara på dåligt humör i hennes sällskap tänkte han då han stolt visade vägen till stugan han beslutat hade nog rum för de båda. Det var många beundrande utrop från den nyanlända besökaren och Myran som blivit lite hemma blind med tiden såg sin hemtrakt som för första gången och kom ihåg hur vackert han tyckt det var den där första gången berget och skogen tornade upp sig framför honom. Inte ens de högljudda fåglarna verkade längre särskilt irriterande och då förstår ni detta var något speciellt.

Jag kan tänka mig ni liksom jag gärna ville se återföreningen men nu då vi gjort det tycker jag de kan få vara ifred och prata ikapp sig en stund.

Resten av Duveberga bubblar av förväntan inför morgondagen och det är ett väldigt fejande och fixande överallt. Säckar med smulor av alla de slag har anlänt och det gäller att leta fram alla serveringsfat och göra iordning så det ska bli ett lyckat julfirande för alla. Jag är helt säker på att det kommer bli det med och låter de jobba på samtidigt som jag som vanligt önskar även er som lyssnar en fortsatt trevlig dan före dan, nästa gång vi ses är det julafton!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-