logoonblack

20 December: Fjärde Advent

Hej alla mina vänner, då har vi alltså hamnat på söndagen den fjärde advent. Tänk så mycket som hänt sedan första ljuset tändes och än är det många höjdpunkter kvar att se fram emot. 

Det har varit en lugn dag i Duveberga, de flesta tog sovmorgon efter en sen natt. Det gällde ju att klämma ut sista droppen skoj så här sista lördagen innan jul. Inga olyckor att rapportera dock trots den snabba farten i backen. 

Måsen har stannat kvar i området och fortsatt med sina små konserter framför en ganska motvillig publik som ändå lyssnat till dess sånger då det trots allt är en rätt trevlig typ. Då någon skulle väljas ut att tända fjärde ljuset gavs uppdraget till en stolt fågel som dyrt och heligt lovade att skriva ihop ett mästerverk till vers. 

Resultatet av flera timmars grubblande och skrivande blev som följer:

Nu brinner fjärde ljuset klart,
hit kom vi med väldig fart.
Det går verkligen att påstå vi snart,
kan förbereda oss för ett stort julpart....y.

Jag är stolt som en tupp,
jag tagit mig hit upp,
för att framför denna trevliga grupp,
genomföra detta uppdrag utan en kupp.

Nåväl. Vi kan ju fundera lite på om det verkligen lever upp till ordet mästerverk men fint rimmat ändå och ljusen brinner lika vackert som vanligt i mörkret. Hoppas ni får en fortsatt fin söndag så hörs och syns vi imorgon igen som vanligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-