logoonblack

18 December: Sprayburk

Hej på er när och fjärran! Tänk att vi är tillbaka på fredag och dessutom den sista innan jul! Har ni kommit in i någon slags julstämning ännu? Det är ju inte alltid det hinns med mellan allt som ska fixas och donas men hoppas ändå ni slipper den värsta stressen och tar ett djupt andetag då och då.

Tidigare idag upptäcktes något som först gjorde alla helt förfärade men sedan ett möte hölls var alla överens om att det som först uppfattades som negativt kanske ändå inte var så farligt. Däremot har ingen tagit på sig skulden ännu vilket Duvan kräver för att servera mer glögg i helgen. Vad är nu grunden till detta drama som utspelat sig?

Någon hade lämnat en lapp vid dörren utanför Duvans bar där det stod han borde kolla nedåt på den sida berget där ministugorna låg. Jag har inte nämnt dessa då de som bor där är väldigt skygga men lovar att återkomma till det vid ett annat tillfälle. Troligtvis var det just en av de som bodde där som ledde Duvan till synen av GOD JUL sprayat i stora röda bokstäver på bergsväggen samt en repstege förövaren tydligt hade använt som hjälp. Den tomma färgburken hittades sedan och sparades som bevis. Först tyckte alltså alla det skulle skrubbas bort men efter ett tag kände de att det bidrog till firandet om än på ett lite udda sätt. Det var ju ändå skrivet i röd färg och nu är det alltså betraktat som dekoration. Slutet gott allting gott.

Jag kan förstå att det i denna dagens rapportering från Duveberga väckts en del frågor men även om jag inte har svaren just nu lämnar jag givetvis inga lösa trådar utan ser till att hitta någon som har svaren. Då det gäller konstnären eller marodören beroende på hur just du ser på det finns det ju bara ett begränsat antal karaktärer att välja på så lovar det löser sig. Ingen vill heller fira jul utan glögg som sagt.

Med detta lämnar vi våra vänner för tillfället, önskar er alla som lyssnar en trevlig fortsatt fredag så ses vi imorgon igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-