logoonblack

16 December: Vilopaus

Hej du som lyssnar, jag är så glad att få dela ännu en stund ihop med just dig. Jag kan dessutom lova att alla besökare och innevånare i Duveberga är precis lika glada du vill delta i deras juliga december.

Den här dagen har förflutit i behagligt tempo. Om vi frågar alla utom Myran då som vanligt som tycker det varit lite extra högljutt för att vara en onsdag. Den enda händelse som sticker ut idag ör Smulans stukade fot han lyckades skada då han modig kastade sig ut för den branta backen och på något vis hamnade snett med foten då han kom ner. Det var inte illa nog för att behöva tillkalla sjukvårdare utan efter att ha fått ett glittrigt förband, Duvan såg alltid till att ha lite av den varan till hands, blev det hela mest en välbehövlig paus och stund att vila lite med den fina utsikten från bänken på bergsavsatsen framför sig.

Det har gått vilda rykten om att tomten åkt vilse, inte hunnit med att slå in några julklappar, renarna skadat sig och lite annat. Jag tror det går att ta allt detta med en nypa salt då vi vet att Rudolf med sin röda nos alltid hittar vägen och att det finns både en plan b och c om något skulle gå fel inför jul. Min teori är snarare att den som startat ryktena bara velat skapa lite drama. Något som däremot är sant är att en envis försäljare som velat sälja saker som uppfattats som skräp synts i trakterna, vi får väl se om just Duveberga får besök av denne. 

Det äts mycket pepparkakssmulor mellan skidåkandet vilket ju måste betyda alla är ovanligt snälla eller hur? Det är något speciellt med pepparkakor tycker även jag. Vare sig du håller med, föredrar en annan kaka eller sötsak eller helst avstår helt hoppas jag du har det bra tills vi hörs och syns imorgon igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-