logoonblack

14 December: Säcken

Hej på er allihopa! Nu är det en ny vecka igen och måndagen i mina trakter bjuder på regn och inte en skidåkande duva så långt ögat kan nå. Det är väl kanske inte en så vanlig syn annars heller men visst vore det väl roligt att stöta på en på gatan susande förbi iklädd mössa och halsduk!? Vad är det mest udda ni själva stött på?

I Duveberga gnistrar snön vit på marken precis som den alltid gör och veckan har startat utan någon dramatik. Idag har det dock hänt något som iallafall gör mig väldigt glad för Myrans skull!

Ni minns kanske hur ledsen han blev då han fick veta det skickats ut ovanligt många julkort och inga nådde fram till honom då julposten äntligen anlände. Ända sedan dess har han varit lite nedstämd även om han försökt dölja det. Det har väl inte gått hela tiden och en och annan utskällning av högljudd fågel har han gjort sig skyldig till mer eller mindre motiverat. 

Men så hände det alltså att en brevduva kom förbi senare än vanligt och väsnades utanför hans stuga. Han skulle precis gå ut och säga till på skarpen då han såg att något stod placerat vid brevlådan. Antennerna ställde sig rakt upp av glädje då han insåg det var en säck full av brev och paket från stacken! Någon hade dessutom skickat med en stor porslinstomte han visste exakt var han skulle placera. Han gjorde en liten glad dans, tänkte det var tur ingen såg honom och tog sedan med allt in genom dörren för att läsa vilka som var avsändare. Inget skulle öppnas innan julafton såklart även om det var frestande.

Hoppas nu lite av Myrans totala glädje smittat av sig lite på dig på andra sidan skärmen och så hoppas jag det förblir så tills vi ses imorgon igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-