logoonblack

10 December: Framme!

Dobedobedobedoo! Ibland tänker jag avsnitten borde börja med en liten trudelutt, har ni några förslag? Den jag nyss nynnade ska ni givetvis inte behöva lyssna på varje dag.

Hej mina vänner! Den här dagen har startat i en lite trött men glad stämning för min del och jag gissar det beror på den mörka årstiden vi befinner oss i. Hoppas hur som helst torsdagen startat utan några katastrofer som översvämmat badrum eller för svagt kaffe.

Idag har jag glädjande nyheter till er jag vet varit lite oroliga de senaste dagarna. Jag berättade ju för ett par dagar sedan att stackars Näbbot missade den årliga bussen till Duveberga men nu är han äntligen på plats! Visst är det skönt att se att han nu anslutit sig till övriga gänget! Men hur i all världen gick detta till då kanske ni frågar er? Svaret blir en liten påminnelse om hur fint det kan vara med vänner.

Ni som lyssnat på avsnittet om Smulan, duvan som anlände först till Duveberga i år, minns kanske att han hade en farbror som körde lastbil och brukade ge honom skjuts. Denne farbror var någon helt annanstans då nyheten nådde honom om Näbbots olycka. Med några ändringar i reseplanen gick det att svänga lite höger istället för vänster och plocka upp den kvarlämnade fågeln som överlycklig hoppade in i förarhytten och sedan inte kunde sluta kvittra under de timmar det tog att komma fram till slutmålet. Även om farbrorn föredrog tystnad under sina resor kunde han inte låta bli att le själv när han såg hur glad den nu förväntansfulle julfiraren var.

Nu är det som det ska, alla inbjudna är samlade och resten av månaden kan flyta på i lugn och ro. Eller? Självklart kommer det inte vara lugnt på en ort där glada fåglar lever rövare men det kan vi väl unna dem, det är ju trots allt bara jul en gång om året! Med denna positiva nyhet vill jag som alltid avsluta rapporten med att tillönska dig en bra fortsatt dag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-