logoonblack

3 December: Duvans bar

Hallå! Det är din röst i örat som hoppas du fått i dig kaffet eller vad du nu föredrar och är redo att spänna på dig skidorna och besöka Duveberga även idag den tredje december (det går givetvis lika bra utan skidor om du inga har).

En nyhet har inkommit sedan gårdagen och det är att det äntligen har bekräftats att den sena bussen med duvor som skulle anlänt redan innan helgen kommer landa imorgon vilket innebär fler fåglar i omlopp till vissas glädje och andras irritation (vi vet alla vem vi menar vid det här laget eller hur?).
Vi har lärt känna Myran och dennes bakgrund, nu höjer vi blickarna mot Duvans bar på höjden.

Denna ståtligt timmerklädda stuga konstruerades och byggdes av Duvan som för det mesta går att finna bakom bardisken och så också i år. Det är en karaktär som brinner lika mycket för service och bra stämning som för just julfirande och det var det sistnämnda som var motivationen bakom uppstarten av baren.

Den inredningsdetalj som lades ner lite extra kärlek i är tapeten vars motiv är baserat på Duvans älskade farmor som var en riktigt globetrotter och alltid såg till att ha en välfylld burk med smulor hemma då hon fick besök. Tyvärr var just en dålig smula anledningen till att hon inte längre finns kvar vilket gör det alltid är högsta kvalitet på de som serveras över disk; inga risker tas och allt bakas och mals ner från grunden.

Utöver detta älskar Duvan att leta fram de perfekta dryckerna inför varje säsong, i år väntar vi på en speciell glögg men vad som är så speciellt får vi vänta med att informera om då det alltid är mycket hemlighetsmakeri kring detta. Det är alltid värt väntan dock.

Vi kommer såklart se mycket mer av huset på berget innan jul, detta var de detaljer Duvan speciellt ville lyfta fram och är lite extra stolt över. Som vanligt är det Elin som pratar för innevånarna i Duveberga och önskar dig en trevlig dag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Natalie » A new beginning:  ”I can't wait to see what you come up with! You are so talented and SI love your ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-